Σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στα περισσότερα νησιά, υπάρχουν clubs για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Μερικά ελληνικά clubs είναι υπαίθρια, άλλα παραθαλάσσια ή χτισμένα ψηλά πάνω σε λόφους, με πανοραμική θέα. Τα περισσότερα μπαρ στην Ελλάδα κλείνουν γύρω στις δύο με τρεις μετά τα μεσάνυχτα, ενώ τα clubs λειτουργούν συνήθως μέχρι το πρωί. Οι θαμώνες απολαμβάνουν το ποτό τους και χορεύουν, ακούγοντας μουσική σε υψηλή ηχητική ένταση.

Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες και στοιχεία για ορισμένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή clubs της Ελλάδας:

Cavo Paradiso – Μύκονος

To Cavo Paradiso βρίσκεται στην παραλία Paradise της Μυκόνου. Είναι ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για πάρτι, όχι μόνο στα ελληνικά νησιά, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας πραγματικός παράδεισος για τους clubbers, που φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι ορισμένους από τους σημαντικότερους dj του πλανήτη.

Enigma – Σαντορίνη

Το Enigma Club άνοιξε τις πύλες του το καλοκαίρι του 1979 και από τότε θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για τους clubbers, που επισκέπτονται τα Φηρά και τη Σαντορίνη.

Galea – Πάρος

Ένα dance club στην Παροικιά της Πάρου. Το κορυφαίο spot για να ακούσετε τους καλύτερους dj και να χορέψετε ακατάπαυστα μέχρι το πρωί.

Pegasus – Ίος

Το Pegasus είναι ένα hard rock club, διάσημο για τον σκληρό ήχο του. Βρίσκεται στη Χώρα της Ίου, έναν προορισμό δημοφιλή στη νεολαία. Εγκαινιάστηκε το 1987 και έκτοτε θεωρείται ένας αληθινός ναός των hard rockers.

Edem – Κέρκυρα

Άνοιξε το Μάιο του 1998 αρχικά σαν ημερήσιο beach bar και αργότερα ως νυχτερινό rock club. Από τα ηχεία του ακούγονται τα τελευταία hits, αλλά και πιο εξεζητημένη μουσική.

Scandinavian Disco – Μύκονος

Το Scandinavian Bar and Club είναι το πιο γνωστό σημείο συνάντησης του Νησιού των Ανέμων. Ένας χώρος όπου μπορείς να βρεις τους φίλους σου ή να γνωρίσεις νέους. Αξέχαστες νύχτες με υπέροχα κοκτέιλ και μουσικές επιλογές που εκπλήσσουν.