Ένα από τα γνωστότερα beach bar του Αιγαίου, το Κedros Bar στην ομώνυμη παραλία της Δονούσας, από το οποίο έχουν περάσει ολόκληρες γενεές παραθεριστών, παρουσιάζει ένα νέο μουσικό φεστιβάλ με μερικούς από τους γνωστότερους και καλύτερους Έλληνες djs.

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής dance σκηνής θα πλαισιωθούν από live εμφανίσεις αξιόλογων καλλιτεχνών και η μουσική θα συνδυαστεί μοναδικά με το μαγευτικό σκηνικό του απομονωμένου νησιού των Μικρών Κυκλάδων.

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες (και νύχτες), Παρασκευή 30 Ιουνίου, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουλίου, , θα λάβει χώρα στο Κedros Bar για πρώτη φορά το Yupiyaya, ένα μουσικό φεστιβάλ που ήδη έχει γίνει σημείο αναφοράς στους Έλληνες clubbers για την θερινή περίοδο.

Σ’ ένα απ’ τα πιο εντυπωσιακά νησιά του αρχιπελάγους των Μικρών Κυκλάδων, την Δονούσα, το Yupiyaya υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη μουσική, θάλασσα και ήλιο. Το σκεπτικό πίσω από την γέννηση του Yupiyana ήταν η ανάγκη πολλών παραθεριστών να γνωρίσουν νέες εμπειρίες και πολυπολιτισμικούς ήχους, μακριά από το αστικό περιβάλλον. Και το ιδανικό μέρος για κάτι τέτοιο είναι η μοναχική Δονούσα.

Μουσικά το Yupiyaya ενώνει διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά είδη, παράξενες μελωδίες, πρωτόγνωρους ήχους, και σκοτεινούς καλλιτέχνες, σε μια μοναδική μίξη και ένα αμάλγαμα νέων ακουσμάτων.

Το τριήμερο αυτό θαλασσινή αύρα θα μεταφέρει ακούσματα Balearic, Disco, Electronica, Afro, Funk, Jazz, Dub/Reggae, Cosmic, Electro και House.

Ανάμεσα στους djs που θα παρουσιαστούν είναι οι Blue Lagoon (Kormoranos) Chevy (Needless, six d.o.g.s) Dimitri Papaioannou (Spiti Bar) Diskotekken / Π.Μένεγος (En Lefko, Laternative) & Χ.Αγγελόπουλος (Best Radio) Mr. Z (Needless, Μπιτ Παζάαρ) Pan (six d.o.g.s) Street Outdoors Soundsystem / Jiles John & Polatof Super Mario (Amola Calimba).

Ζωντανές εμφανίσεις θα κάνουν οι Molimo (Roman Agora) King Elephant (Inner Ear, Baby Guru) Peter and The Wolf / Πέτρος Σακελλίου & Γιώργος Λαιμός Sofia Sarri (Inner Ear).

Καθώς το Kedros Beach Bar και ο περιβάλλοντας χώρος είναι μικρά, υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.