Η Lindsay Lohan είναι μια πολύ γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, όχι τόσο για τους ρόλους που έχει υποδυθεί, όσο από τον άστατο τόπο ζωής της που συχνά τροφοδοτεί με υλικό τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης. Τακτική επισκέπτρια της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, η Lindsay Lohan δείχνει να πιστεύει πως η κρίση αποτελεί παρελθόν για την χώρα μας που διαθέτει πλέον πολλές επενδυτικές ευκαιρίες, και γι’ αυτό τον λόγο κάνει μια νέα επιχειρηματική κίνηση στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Συμμετέχοντας ήδη επιχειρηματικά σε ένα νυκτερινό κλαμπ στην Αθήνα που φέρει το όνομά της, η Lindsay Lohan εγκαινίασε ένα νέο all-in luxury beach bar που ονομάζεται «LOHAN Beach House», στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

O λόγος που επέλεξε αυτή την τοποθεσία του κοσμικού νησιού είναι, σύμφωνα με την ίδια, γιατί εκεί της επιτέθηκε ο τέως αρραβωνιαστικός της Ίγκορ Ταραμπασόφ, το καλοκαίρι του 2016, όπως υποστήριξε μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα New York Times.

«Συνέβη εδώ, στην Μύκονο, σ’ αυτήν την παραλία», δήλωσε στην εφημερίδα η 31χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας. «Κι αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και αποφάσισα να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα. Γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα, γιατί εδώ με χτύπησαν. Ξέρεις γιατί; Θα πάρω αυτήν την παραλία. Θα γίνει η παραλία μου».

Η Lindsay Lohan πρόσθεσε πως μετά από αυτό το περιστατικό, που συνέβη το 2016 φοβάται για την ωή της, ενώ ο 25χρονος Ίγκορ Ταραμπασόφ ποτέ δεν παραδέχτηκε τις κατηγορίες, παρά την ύπαρξη φωτογραφικού υλικού.

Το LOHAN Beach House προσφέρει τα πάντα: Εκλεκτό φαγητό, κοκτέιλ, σπα και μασάζ, ομπρέλες, ξαπλώστρες και σέρβις στην παραλία.

Η 31χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει δώσει το όνομά της και σε ένα κλαμπ στην Ιερά Οδό της Αθήνας, που έχει αλλάξει το αθηναϊκό clubbing. Η Lindsay Lohan έχει ένα μεγάλο μετοχικό ποσοστό στην επιχείρηση. Το Lohan Night Club μοιάζει με παλιό εργοστάσιο με design λεπτομέρειες, ενώ η ίδια η ιδιοκτήτρια το επισκέπτεται τακτικά βάσει συμβολαίου.