Όλη η Ελλάδα παρτάρει κάθε μέρα και κάθε νύχτα του χρόνου, στους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων, στα σοκάκια των παραδοσιακών οικισμών και σε beach bars σε όλη την επικράτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο όρος «γλέντι» είναι καθαρά ελληνικός και δύσκολα μεταφράζεται σε άλλες γλώσσες. Καλώς ήλθατε λοιπόν στην Ελλάδα όπου «γεννήθηκε» η νυχτερινή διασκέδαση.

Η Ελλάδα διασκεδάζει ακατάπαυστα: Στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, αλλά και σε χειμωνιάτικους προορισμούς όπως είναι η Αράχωβα. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια τα «στέκια» που είναι γνωστά στα πέρατα της οικουμένης: Την κοσμοπολίτικη Μύκονο που είναι συνώνυμη της διασκέδασης, την Ίο, αληθινή «Μέκκα» του clubbing, τον Κάβο στην Κέρκυρα, το Λαγανά στη Ζάκυνθο, τα Μάλια στην Κρήτη, κ.ά.

Η νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα έχει αναρίθμητα πρόσωπα: Χαλαρές βραδιές με εξεζητημένα κοκτέιλ σε bars ή roof gardens πολυτελών πεντάστερων ξενοδοχείων. Ατμοσφαιρικά μπαράκια κάτω από το σεληνόφως στα νησιά με συνοδεία απαλής lounge μουσικής. Χορός πάνω στην άμμο σε ένα απο τα χιλιάδες beach bars που υπάρχουν πλέον σε κάθε παραλία της Ελλάδας.

Δροσιστικές γεύσεις και κερασμένα σφηνάκια συνδυάζονται με διάφορα μουσικά ακούσματα: House, techno, trance, jazz, ροκ, έθνικ, λάτιν, αλλά και ελληνικά hits, ποπ, δημοτικά ή λαϊκά τραγούδια, αντηχούν στις γειτονιές όπου είναι συγκεντρωμένα τα μεγάλα και μικρότερα clubs της χώρας.

Δυνατοί ρυθμοί στα μεγάλα clubs που συχνά μετακαλούν τους πιο ονομαστούς djs από όλο τον κόσμο. Εξειδικευμένα πάρτι και special events κρατούν τη διασκέδαση ζωντανή, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος, πολλές φορές και μέχρι αργά την επόμενη ημέρα. Και η επιλογή είναι τεράστια: Ενημερωθείτε από τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες και θα ανακαλύψετε άπειρες εκδοχές της διασκέδασης στην Ελλάδα: bars, clubs, κλασικά “μπουζούκια’ με λαϊκά τραγούδια.

Το ζητούμενο είναι να αφεθείτε στην ελληνική νύχτα και να περάσετε αξέχαστα, γιατί η ζωή είναι σύντομη και θέλει διασκέδαση!